DISCLAIMER

Toko TMC tracht om kleur en ontwerp specificaties zo goed mogelijk op het beeldscherm over te brengen, echter kunnen deze makkelijk een visuele afwijking veroorzaken om o.a. De volgende redenen:

  • Productafbeeldingen in onze webwinkel kunnen in kleur afwijken van het origineel in verband met uw beeldscherm instellingen, zoals contrast, helderheid, verzadiging, type scherm, etc.
  • Daarnaast zijn er nog andere factoren zoals glansgraad, lichtinval en kleuren in de directe omgeving welke van invloed zijn op de kleur van het product.
  • Ook zijn we afhankelijk van het aangeleverd (beeld)materiaal opgemaakt in diverse kleurprofielen die uiteindelijk bij levering kunnen afwijken in kleur.

Af en toe kan er informatie op onze site of in de dienst zijn die typografische fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen bevat die verband kunnen houden met productbeschrijvingen, prijzen, promoties, aanbiedingen en beschikbaarheid. Wij behouden ons het recht voor om eventuele fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen te corrigeren en om informatie te wijzigen of bij te werken of om bestellingen te annuleren als enige informatie in de Service of op een gerelateerde website op enig moment onnauwkeurig is (inclusief nadat u uw bestelling hebt ingediend) .